dilluns, 27 de setembre del 2010

ANGLADA – GUILLAMON a la Paret de les Bagasses.

28 de Setembre de 2010.
Sortida cap a Terradets amb bivac a l’estació de Cellecs.

A les 09:00 hores, som a una segona reunió de Roca Regina, ens mirem amb el company i decidim que amb un ràpel som a terra i amb ½ horeta mes som a esmorzar e l’Estació.

Dit i fet, ens fotem una Cansalada Viada amb torrades, mitjana, carajillo i el Rossli.

Com que estem com nous i per aprofitar la resta del dia, ens decantem per fer una via d’aquestes que mai et planteges, però avui es perfecte : ANGLADA – GUILLAMON a la Paret de les Bagasses.

Sense ressenya, amb un grapat de cintes i friends, sortim a quarts d’una cap la paret.

Mentre creuem el pont del riu, em recordo amb la freqüència que hi escalàvem cap els 80’s, cues a les vies, super-gratons, fires, malles de coloraines, cursets a L’ANGLADA.

Avui tota la paret es per nosaltres, estem sols, llevat d’algun cotxe que passa a tota pastilla.

La via no es cap meravella, lo de II i III, també te guasa, però tampoc es gaire mes difícil.

De fet comences escalar dos tirades abans de la feixa, i aquí es on fem una variant recta per uns ponts de roca equipats ( la via puja mes a la esquerra i flanqueja al mateix lloc).

Fins aquí anem trobant sabines, algun parabolt, parabolts aixafats amb molt poca traça i pitons.

Enfilem la part superior per on hom cregui mes convenient ( sempre es evident) i ens plantem a l’ultima reunió i carai quina reunió !!!!!!

Es una d’aquelles que fan salivera de tant rovell agraït que hi ha, amb una ultima tirada maca, molt maca.Pena que per fer una tirada d’aquelles que valen la pena, tinguis que fer 500m. de rostoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada