divendres, 18 de març del 2011

El Setrill. Salvadó-Àlava

Divendres 18 de Març de 2011.


El Setrill. Via Salvadó-ÀlavaAvui amb l’Alex, quedem per fer quelcom per Agulles, com que tots dos portem propostes per fer, acabem decidint a cara o creu. Goita tu, toca fer la Slavador-Alava.

Els amics Escalatroncs la deixen prou bé i el comentaris d’en Francesc Salvadó, també. Doncs cap al Setrill.

1ª tirada. 6a. 30m. 5 expansions.

L’entrada te una mica de verdet, xapes un espit i t’encares a dos parabolts que amaguen la màxima dificultat de la tirada, cap al tercer parabolt camines uns metres, navegant per còdols i posant atenció al camí a seguir, l’últim parabolt s’agafa rapit i d’aquí veiem un merlet molt rodó que ens avisa del pas d’entrada a la reunió.

Com que no les tinc totes de fer una tibadeta i posar el peu esquerra al damunt del merlet, prefereixo marxar cap a l’esquerra seguint unes bones preses de peus, arribant a la Ful de Sac, per desprès tornar a la via sense fer la tibadeta i allunyant-me mes de l’últim parabolt.

Aquesta tirada et posa al seu lloc.!!!!!!!!!!!2ª tirada. IV/IV+. 25m. 2 expansions.

Tirada de tràmit, però que també et fa mira d’escollir el camí correcte.


3ª tirada. IV+/V. 35m. 4 expansions

Llarg molt evident amb el mateix tarannà que els altres.
Per baixar o farem per la cara Nord, amb un ràpel de 35m.Gracies a requipaments com aquests, podrem seguir gaudint d’itineraris Montserratins, que de ben segur que trigaran força anys a tindre la roca polida.

Via del tot recomanable, ideal per enganyar la por i seguir tenint-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada