dimarts, 29 de juny del 2010

Griviola Bella al Montgros

Dissabte 26 de Juny de 2010.


Griviola Bella al Montgros.

Avui toca una sortida amb els companys The Puretas Climb, volien anar a una via dels Plecs fins al Montgros, i els enredo per anar a fer la Griviola.
Cordada al magnific 2on llarg 

 L’Albert i l’Antonio, tiren cap a la Retrobolting, es veu una via molt guapa, vaja,com totes del Montgros.

El Lluis,el Danny i jo tirem cap a la Griviola, fa un sol d’aquells que avisa que el dia serà calorós.( portem un litre d’aigua per barba)

Anem amb la ressenya del Luicky, marca algun expo, però això es quelcom relatiu. Depèn molt de com et trobis aquest dia. Al cap i la fi el passar una mica de por,es el que et dona mes ganes de seguir escalant.

La primera tirada t’agafa en fred, malgrat la calor i els Aritjols i Heures, t’ajuden a fer matoll-tracció.( aquesta si que podríem dir que es exposada)

La segona tirada es molt maca i continuada, un llarg molt disfruton!!!!!!!!!!



El tercer llarg, trobes un pont de roca amb la baga un pel torrada, que es pot reforçar amb un merlet que hi ha dos pams just al d’amunt.

El principi del quart llarga es curiós, ja que tenim que evitar una petita balma amb un munt d’herbes, sortim cap a la dreta per tornar a la vertical de la reunió i cap amunt, en aquest llarg trobem un burí que no fa gaire servei i podem posar dos Aliens.







Cinquè llarg, sortim d’una gran balma i tirem per un mar de pedra sense cap assegurança fixa, però es deixa assegurar molt bé amb 5 o 6 Aliens, i ja solament ens queda una rampa fins al cim.

Material utilitzat : 15 cintes, 7 Aliens ( Verd cap amunt),1 baga per merlet i 1 plaqueta recuperable.

A la baixada veig una cosa que m’agrada molt, el reequipament de la Frekopata, està fet amb parabolts del Ø10 inox amb plaqueta petita. Bé, anem molt bé.

2 comentaris:

  1. Per casualitat no deurieu veure com estan els burils de la Ying-Yang, no?, és que no aconsegueixo trobar a ningú que l'hagi fet per dir-me si val la pena... al final hi tindré que anar a "sufrirlo en mis carnes", ja, ja, ja...

    A tibar-li!

    ResponElimina
  2. Solament es veuen els de la 1ºR i l'inici del llarg, es veien burins, ni bé, ni malament.
    Ja explicaras com estàn.

    ResponElimina