dimarts, 20 d’abril del 2010

Trencabarrals. Via Sonata in Blue

Dimarts 20 d’Abril de 2010


Avui toca St. Benet, he pujat amb ganes d’anar a la Mòmia, però en Ferran m’ha fet canviar de parer i hem acabat al Trencabarrals, a la Via Sonata in Blue.


Via amb dues parts molt diferenciades, les dues primeres tirades , es poden fer amb una ( 73m) i petita sortida a l’ensamble, IV sup, un pas de V.

Tirada súper lògica i evident ( es nota la signatura i rodatge dels aperturistes), amb bona roca i els seu burins, amb un estat immillorable !!!.



La reunió, a una repisa, es per ballar-hi una sardana, les” Putes Cabres”, l’han cagada tota. ( per on collons pugen?. )

                                 " In Blue"

















Mirant per la repisa, trobem una reunió reequipada ( seran el “Carioques” ?.).


 La via Mariona, la Salicke-Mir, La Sonata i a l’esquerra la normal amb un pitó amb baga ( algú a fet saltar un parabolt que hi avia abans del pitó, expansió que no ha existit mai.)

Al Ferran, l’hi toca “La Tirada”, un desplom totxero ( 6c+), on els burins sempre ens queden a l’esquerra, alguns molt a l’esquerra, a la que el desplom perd el seu nom, iniciem un tram, que es un festival de cantos, còdols,merlets......... impressionant !!!!!!!!!!!!!! ( V/V+), pena que no tingui 30m. mes.


                        "Pedaso Merlet" !!!!!!!!!


Al cim, hi ha un nou pot de registre i el ràpel, també es nou ( Carioca,Carioca).

Enfilem la davallada amb ràpel, hi si senyor !!!!!!!!!!!!, els “Carioques” han passat per aquí, parabolts on no hi avia expansió ( algú se m’ha avançat), parabolts entre burins, altres a un metre del burí, xapes verdes............

No ho entenc, tant difícil es posar una expansió al costat de l’altre?

A baix, al peu de la normal, hi ha un guirigall de xapes de colors, que es mereix un estudi, això serà motiu d’una altra visita amb la caixa d’eines.

2 comentaris:

  1. Si noi, s'hi haurà d'anar amb la caixa d'eines i deixar-ho tot tal com estava. Ja no saps ni per quina via puges, amb tanta xapa escampada.

    ResponElimina
  2. Sembla una bona via per anar al Trencabarrals... S'hi haurà d'anar a treure el cap!

    ResponElimina