diumenge, 25 d’abril del 2010

El Paller Tot l'Any

Diumenge 25 d’Abril de 2010

Excursió per la Serra de l'Obac, a visitar el Paller tot l’any.

Iniciem el recorregut a la Casa Nova de L’Obac, agafem la pista de formigó, direcció el Pou de Glaç, d’aquí cap a la Font de la Portella, passant per la dreta del Turó Roig.

El Pou de Glaç.


                                                                                                     La Font de la Portella.

Ens refresquem a la Font i continuem per dintre el bosc amb una agradable olor a flors.

El Turó Roig i al fons el Paller Tot l'Any.

El camí, planeja pel marge dret del Torrent de la Roca Salvatge, amb vistes d’aquesta roca, creuem el torrent i enfilem pujada cap al collet i d’aquí cap a dalt de la Roca Salvatge, on menjarem uns entrepans i fruita, hi ha unes magnifiques vistes de l’ ubicació de les ruïnes de la Calsina.


La Roca Salvatge.

Continuem cap el Collet Gran, i d’aquí ja som al Paller Tot l’Any, es un roc, que s’aixeca com un vigia, per pujar-hi, no es complicat, però hi em de posar-hi atenció, sobretot a la roca, hi trobem un pont de roca i un ràpel d’aquells de “ millor no fer-lo servir”.Al cim hi ha pot de registre.












El cel està un xic amenaçador i sonen els trons, però res de res.

Desfem les nostres pases, per agafar un corriol que ens portarà directe a la Calsina i d’aquí girem a l’esquerra fins a retornar a la Font de la Portella, ens tornem a refrescar i cap a la Casa Vella de l’Obac, per retornar al punt de sortida.

Una petita volta de uns 10km, feta per la Maite, la Berta, el Lluc, els seu amic Aram i Jo.


Tot el grup, amb el Paller de fons.

1 comentari:

  1. Es possible pujar a dalt del Paller de tot l'any?. Antigament hi havia un equipament que en facilitava la pujada pero va ser retirat, saps si en queda algun rastre.

    Salutacions

    ResponElimina