dijous, 1 de novembre del 2018

Aresta Brucs al Broc del SetrilUna altra gesta d'en Cerdà, l'Auqué i en Riera que avui dia no hi ha qui ho entengui, primer per les expansions a posteriori i després pel guirigall de l'inici.
Tal com marquen les dues guies tampoc ajuda gens, la qüestió es que ens hi fiquem i al cap de molta estona de buscar l'entrada ens decantem per entrar de costat a cercar un espit de la Orgasmos cotidianos ( sort d'aquest, per que trincant-lo i tot costa de passar ) i d'aquí ja arribem a una escarpa i burí, tires amunt i sorpresa!!!! un espit solitari que fa que no arribis al terra, continuant d'esquerres per on et porten els còdols també et topes amb un burí i d'aquí a la reunió.
El següent llarg no te pèrdua, tot recte fins al cim, trobarem un burí ( aquest si que te anys) i tremolant per un mur vertical entrem al cim.


Jo no la posaria com a recomanable, si com a curiosa, la entrada directa a l'Aresta Brucs seria la Terrassa, que ja  es veu un pont de roca que deu costar lo seu arribar-hi i sembla impossible passar-lo. (hahaha)


Material utilitzat : 

Camalot 0.75 i 2
Tricam Rosa x 2 i Blanc
1 plaqueta recuperable


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada