diumenge, 30 de setembre del 2018

Directa Idyl


El 5è llarg l'hem fet pels punts
Hem enlleçat el 8 i 9
L'ùltima reunió la fem al "?" i sortim per aqui, per on ell marca es una marranada.

Montrebei vertical


Molt bona via, d'aquelles que agraden, traçat del tot impressionant, mes exigent que la seva veïna Nazgul.
Se'ns acut entrar per l'entrada original i realment ja se per que la gent se la salta, no està gens malament, l'únic que te es un excés d'herbes.
Solament hem pitonat a la segona reunió per reforçar-la amb un Universal i un Extraplà a al tercer llarg.

La resta de la via l'hem feta com marca la ressenya de la guia d'en Luichy i cap problema, el problema sorgeix mes endavant quan mirem el rellotge i veiem que ens cantaran els Puputs, arribem a la penúltima reunió ja amb el Sol amagat i dins de la xemeneia es fosc del tot i naturalment el frontal el tenim a casa.
Que hi farem, avui hem pillat, la reunió es d'un bloc encastat i el Camalot del 4 i vist que el panorama que ens espera decidim pitonar tres pitons per passar la nit sense tindre que preocupar-nos ( dos pitons s'han quedat a la reunió, a les fosques es pica molt fort). Sort que la nit a estat temperada i portàvem roba, una bona nit amb la companyia dels Ratpenats  i els udols del Mussols.

Pel dematí en despertar hem esperat a que entri un xic mes de llum per que no ens hi guipem gens, llarg espectacular, molt millor fer-lo amb llum de dia.
Al no tenir cobertura no podem avisar a casa i com es normal s'estranyen i es preocupen, fent l'avís al 112, a quarts de nou apareix l'helicòpter quan soc a mig llarg i amb senyes ens diem adéu, que tot està correcte.


Del tot recomanable.

Material utilitzat :
 Camalot del 0.5 al 4 repetint del  0.75 al 2
Parxis d'Aliens
Tascons
Estrep
1 universal i 1 extraplà











1 comentari: