dimarts, 10 de juny del 2014

Diòptria a Canalda


Edunz

Bonica via i amb bona roca, poder algun tramet,  però de res de l’altre mon i a sobre tota equipada.
Els problemes venen a l’ultima tirada que es la de la Via de Pasqua, això ja es un altre rotllo.
Nosaltres anàvem amb una Ressenya que marca dos pitons molt junts sortint de la reunió, solament n’hi ha un i el segon es veu una baga a uns deu metres, com que no ho teníem gens clar, decidim marxar cap a la dreta  ( 100m) fins que la rapissa s’acaba i trobem una reunió de dos espits ( Via Atlanta). D’aquí es veuen el parabolts de la Víctimes del 92 molt a prop i fent un uns passos ben estranys i assegurat per una “V” sospitosa, aconseguim sortir per la Víctimes.

Material utilitzat :

Cintes, estrep  i vagues sabineras

Bonissím 5è llarg



2 comentaris:

  1. de pitons n'hi ha dos, i no estan junts, la topo que dúieu us va confondre pq sembla que te'ls hagis de troba enganxats i just sortint del terra... estan prou separats i cal escalar sense dubtar-ho i prohibit caure, fins a caçar el segon.. és un llarg dur l'últim! bo saber que amb aventurilles es pot sortir per la víctimes. La Diptria és una de les bones vies de la paret!

    ResponElimina
  2. Explica la llegenda que l'Armand el va obrir amb cap o molt poques expansions i que arribant al final del llarg va tenir la sort de trobar un pont de roca tot gratant un trau amb terra amb els avantbraços al limit i una hòstia més que considerable. Els que pujaren de segon es varen cuidar de domesticar un mica el llarg deixant-lo tal com està ara. Una mostra molt digne de l'estil Armand!

    ResponElimina