dilluns, 17 de febrer del 2014

Via del Diedre a la roca del Xebret





El diedre no es res mes que això, un diedre que resta colgat en mig d’un pany de paret poc desitjat pels qui cerquen vies “canyeres”, però si el que cerquem es fer un llarg que canta com una “almeja”, passejar per aquest pany tant poc popular i fer un nou cim amb unes vistes prou conegudes i amb una nova perspectiva, es una opció recomanable.
De fet ens hem equipat a peu del diedre, la primera tirada que es una aresta arrampada i trobarem un burí amb cadena i un espit. A la primera reunió de la Ressenya surt cap a la l’esquerra una corda que ens porta a la placa del segon llarg que fa reunió al mateix peu del diedre, però si seguim caminat recte amunt i l’anem a cercar cap a l’esquerra ens quedem uns deu metres per sota d’ell.


D’aquí pujem recte amunt a cercar la segona reunió i entrar al diedre, maco, elegant i molt assegurat,al final trobarem uns burins que ens porten  a la tercera reunió que ens la passem de llarg per arribar a la quarta, una llarg d’uns cinquanta metres, totalment equipats i molt xulo.
El darrer llarg es prou divertit, amb uns “amics” grans es protegeix molt bé i un parell de pitons ens deixen al cim.


Material utilitzat :
9 cintes+reunions

1 friend del 4 i 4.5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada