dijous, 28 de juny del 2012

Ramonage dos pams.


Aquesta via esta a un plec que li desconec el nom, al Pam a Pam i trobarem El Plec del Pi que jo crec que queda mes a l’esquerra.
Coneixia la seva existència fins que fa poc em feren arribar una Ressenya d’un Vèrtex de l’any 1981.

1ª. Tirada. IV. Cap assegurança.30m.
Posats al peu de la llastra al mateix torrent, pujarem per un regalim que mana del peu de la xemeneia.
Podrem posar un parell d’Aliens.

A la reunió hi ha tres burins amb filferro molt amunt que no els farem servir.

2ª.Tirada. IV+. Pitó i pont de roca. 70m.
La Ressenya diu que hi ha una reunió al mig i cal portar 4 plaquetes a part del pitons, jo no he vist res i el Jose tampoc, fent al final un ensamble de 10 o 15m.

Tirada molt maca de xemeneia còmode, com mes enfora mes obert i endins mes tancat, t’has de buscar la teva mida i seguir la lògica.

Per on es podria muntar la reunió de pitons, he deixat un pitó amb baga per marcar una mica el camí i al final de tot hem trobat un pont de roca totalment testimonial però que ens a indicat que anàvem encarrilats.
Pitó a llastre buida.

El llarg es pot assegurar al gust i correctament.
Reunió del primer o segon arbre ( Alzina.)

3ª .Tirada. III. . Cap assegurança.30m.
Llarg de tràmit per arribar al bosc i camí del Montgros.Via molt recomanable pels escura-xemeneies, amb una corda de 70m. poder s’arriba justet, jo dic 70m. de tirada com poden ser 75 o 80.

Material utilitzat:
Material utilitzat  d'esquerra a dreta, el pitò esta entre el Gris i Taronja, el pont de roca després del tascó.

2 comentaris:

 1. Ostres, que bó!
  Fa poc, vaig pasar-l'hi aquestas resenya a un colega i ara la veig aquí. Celebro que fesiu aquesta entranyable xemeneia.Com estan els esbarzers del primer llarg? Al Joan Armengol l'hi va tocar atravesar-los i sort que anava armat amb el martell.La segona reunió està molt entaforada i jo tampoc la vaig trobar.La resenya l'he trobat ben ordenada a les carpetes d'en Joan que era un incansable col-lecionista. Gracies a ell varem escalar aquesta via i ara amb la ressenya seva vosaltres també l'heu fet.Es un bon moment per a recordar-l'ho.
  Amadeu

  ResponElimina
 2. Amadeu,ni hi ha cap esbarzer,
  poder el aiguats han fet desapareixa vegetació i terra.
  la segona reunió si es de burins a d'estar però que molt entaforada, amb un parell "v" poder es pot muntar-ne una per on esta el pitó.

  ResponElimina