divendres, 23 de març del 2012

Parsifal Màgic al Morral del Cavall

El Morral del Cavall es d’aquelles agulles que queda eclipsada per l’enorme trempera del Cavall Bernat, un cim tranquil amb unes vistes sobre Diables  i el Cavall que ja paga la pena d’haver-hi pujat.

El principal atractiu de la via es l’imponent sostre, una dada curiosa es una via que comença per la cara Oest i també pasa pel mateix sostre, fent-lo tot sencer, fins aquí no i trobaríem res d’estrany si no fos per que els parabolts estan posats a dos pams del burins de la Parsifal.
Naturalment quant et mires el burins rovellats i recargolats, escolleix-es l’opció del parabolts, encara que fa molt lleig veure dues líneas paral·leles al mateix sostre.

Amb en Josep i el Jose ens ho agafem amb calma i fem una agradable jornada.

1er. Llarg. 40m. IV / A0e.
Amb lliure no gaire complicat i l’ajuda d’una sabina ens plantem a un relleig, d’aquí cap a la dreta i amunt, amb un altre sabina entrem a la reunió que ens saltem i amb A0 de quatre o cinc burins ja som a la reunió.



2on. Llarg. 20 m. A3e / V.
Es qüestió d’anar seguint parabolts i no passar-se el trencall per sortir del sostre, a partir d’aquí ja son tot burins fins a una fissura que amb una petita sortida amb lliure ens deixa entrar a la reunió. La podrem assegurar amb un Alien Vermell.



3er. Llarg. 20m. V+.
Sortim per la fissura a cercar un parabolt que ens protegeix el pas, un cop passat la dificultat decreix i en trobem un altre ( afegit de mes), anant a cercar la canal arbrada que ens duu al cim de la berruga.

4at. Llarg. 15m. III+.
Tirada molt fàcil que ens porta al cim, fent reunió d’una gran Sabina.



Material utilitzat :
20 cintes.

1 plaqueta recuperable
Alien : Blau, Groc i Vermell
Camalot del 2
Estreps

3 comentaris:

  1. Aquesta via que comentes que va pel costat de la Parsifal és la Merlets del Morral. Una gran obertura d'una persona que no té massa clar el concepte de distància entre vies.

    ResponElimina
  2. Si noi, no es l'unica via que obra llepant les veines.
    Una persona de conceptes confusos.

    Gracies per dirme el nom de la via.

    ResponElimina
  3. Que maques les fotos del sostre! sembla una via interessant per una tarda calorosa d'estiu.
    Gràcies per recordar-la.

    ResponElimina