divendres, 27 d’abril del 2012

Audet - Herrero ( SAME ) a l'agulla del Projectil


L’inici de la via el fem tot recte per l’aresta, la original comença un xic mes amunt i trobarem alguna assegurança mes, nosaltres arribem directes a l’últim burí.


De la reunió la cosa es un xic estranya, es veu que sigui recta i obligat, decidint anar cap a la l’esquerra i tornar a la vertical de la reunió. Amb uns metres mes ja trobem els tres burins per fer el mur i amb la ajuda d’un pont de roca i dos burins mes, entrem a la reunió, es comuna amb la Perepunyetes.

El tercer llarg es tot fissura amb un final molt maco i cantellut.

El quart llarg no te perduda i la roca es bona.





Naltros hem fet L1+L2, L3, L4. Portant un joc d’Aliens, baguettes o cables pels burins, un estrep pot ser útil al segon llarg.



Hem deixat cinc expansions inoxidables, 2 al segon llarg, 1 a la tercera reunió i 2 al quart llarg, també hem renovat la baga del pont de roca i afegit un pitó a l’últim llarg.



Molt maca i recomanable.



PD.
L’ultima expansió inox. està una mica malament, poder si un dia faig la normal que es veu molt maca, faig el pensament i ho arreglo.





1 comentari:

  1. Diumenge la vam repetir. Ens va agradar força. Cesc, merci per rescatar aquestes vietes de l'oblit. Aquesta en concret paga molt la pena. Només per la fissura del L3 original ja val la visita. Després vam fer la Parsifal al Morral que no ens va agradar tant, però és una bona combinada per si no heu fet cap de les dues agulles. Ideal per l'estiu si feu el Projectil al matí i el Morral a la tarda.

    ResponElimina