dimecres, 11 de gener del 2012

Els senzills i Rock Suave a Malanyeu

Dimecres 11 de Gener de 2012.


Avui el col•legues del TPC em treuen a passejar aquest tranquil racó del Berguedà.

M’entres el Juan, Mireia i Danny fan cap a una via de l’esquerra, amb en Joan Enric fem cap a la Via dels Senzills. Lo mes maco d’aquesta via es la segona i tercera tirada, la resta no està malament.
Maco 2on llarg, si l'agafes malament pot ser tot lo difícil que vulguis

Baixant d’aquí volem fer la Neusnidó, per ens es impossible desxifrar el guirigall de vies que comencen en aquest pany ( no portem ressenya.), i vist el merder de xapes decidim pujar per una. Ara a casa i mirant la ret, sembla que hem fet la Rock Suave continuant per la Neu n’hi do.

Escalada senzilla i plaent com es tot Malanyeu, el grau ma semblat pujat, tot i que depenent de com t’ho agafis serà mes o menys difícil.

Feia bastant de temps que no escalava aquí i la impressió que ma donat es que hi ha un desconcert de vies i merder de seguros, que ja no son vies, son panys de paret que puges per on et dona la gana i prou.





Material utilitzat :

Moltes cintes

Corda de 70m.

4 comentaris:

  1. Hola,
    Ja abans dels parabolts a Malanyeu es pujava per on volies,dons de ponts de roca i savines no en falten i de canto,encara menys.Actualment es tal com molt bé dius:un merder! Paraboladas obertes amb finalitats mercantils o amb desconeixement i falta de respecte per el que ja estava obert han destroçat un terreny amb una gran vocaciò i aptitud per l'escalada tradicional.Per recuperar sensacions més genuines et recomano la Matapalles.
    Salut ! Amadeu

    ResponElimina
  2. Felicitats per les vies, de les millors de Malanyeu. Quan dius que et sembla el grau pujat que vols dir? que és més fàcil?

    ResponElimina
  3. Veient el vostre croquis us confirmo que vareu fer un tram de la via " Neusnidó"
    Pel que fa a les graduacions, a mi em sembla que us quedeu curts, però ja se sap que això sempre és una opinió personal i subjectiva

    Salut i a tibar

    ResponElimina
  4. Amadeu
    a la que un lloc es fa popular......
    Jaume
    a altres ressenyes el grau està mes pujat, jo le collat a la baixa, però de 6a res de res.
    Joan
    Amb tants parabolts i forats, ho pots fer tant facil o difìcil com vulguis. Es un terreny de joc divertit, tampoc es el meu preferit.

    Salut i grimpades

    ResponElimina