dimecres, 14 de desembre del 2011

Patufet - Felipe al Plec d'en Manolo

Dimecres 14 de Desembre de 2011.




Patufet-Felipe al Plec d'en Manolo ( Plecs del Llibre.)

Avui amb en Victor tenim pla A-B-C...... ja que quant som als peus del Plecs fot un aire fort i amb uns cops encara mes forts, mentres esmorzem i deixem passar el temps per allò de si deixes de bufar.

Una cordada de tres que es pengen a l’Aresta Arcarons ens fa sortir del nostre aixopluc i decantar-nos per aquesta via que es mes encaixona i per lo tant, no tant airejada.

1er + 2on llarg . 75m. III/IV

Tirada molt fàcil plena d’arbres i Aritjols, hi ha un burí per al anar recta d’arbre a arbre, no el veig.

La reunió la fem al peu de la xemeneia i els dos burins estan com si el agüessin posat ahir, brillen sense gens de rovell i encara tenen l’etiqueta del preu a la plaqueta,

3er llarg. 50m. IV+

Maca xemeneia que la pots assegurar correctament amb Aliens i un parell de Sabines, al final trobarem un espit afegit i continuarem entre roca i arbres fins fer una maca entrada a la reunió, tota ella es plena de cagallons de cabra i un rapinyaire s’ha cruspit una ocell deixant tot de plomes i les argolles identificatives.

4at. Llarg. 35m. A1/IV+/V

Sortim de la bauma amb l’ajuda d’un burí i un Alien arribem al pitó, per mandra o por de sortir amb lliure, poso una “V”, ara sí, faig la sortida fins al burí i continuant pel diedre trobarem un altre burí que ens marca marxar a l’esquerra per placa un xic fina i entrar a la reunió final.



No es cap passada de via però es encertada i prou disfrutona.

Material utilitzat :

1 “V” mitjana

Aliens : Blau,Verd,Groc,Gris,Vermell i Blanc

Bagas sabineras

3 comentaris:

  1. Eo Cesc!! Aviam si l'encerto... El pla A era l'Aresta Bellver i el B la Glups??

    ResponElimina
  2. Ei Eduard, t’has deixat l’Aresta del Sol, que em vaig baixar del segon llarg ja que tenia complexa d’estel i la cosa no està per volar allí d’alt.
    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Ei gràcies per l'informació pinta bé, a veure si dona temps d'anar-hi abans que tanquin la zona per nidificació.

    ResponElimina