divendres, 25 de novembre del 2011

Temple del Sol al Faraonet i Anglada-Guillamon al Faraó.

Divendres 25 de Novembre de 2011.


Avui amb el Joan i el Jose fem cap al Faraó tot buscant un radiant i calentó dia.

Al peu del Faraonet , mentres esmorzem ,passen dos Forestals i un caçador, tots a matar una cabra, pena que no les matin totes, entre cabres i cabrons anem arreglats.

Encetem el dia per el Temple del Sol al Faraonet, una via amb el segell dels Yayüs.

1ª tirada. V i un pas de 6a. 50m. 8 burins + 1 espit.

Un curt tram desequipat ens deixa al peu d’un maco diedre, l’iniciï es un pas de fer el ruc per aixecar-se de la bauma ( aquí podrem posar un Alien) i després pel diedre gaudirem d’una grimpada maca sobre roca bona un xic exfoliada.

La reunió es de dos burins i un pitó.

2ª tirada. IVsup. 20m. 1 burí i 1 pitó

Sortim diagonal a l’esquerra sobre roca molt bona i amb un Alien arribarem al burí i al pitó, d’aquí el millor es anar diagonal dreta i fer reunió d’una sabineta al collet, ja que la sabina del cim esta totalment liofilitzada.

Per baixar a farem del collet i marxa’n per una vira de la cara Nord desgrimpant fins al collet.Anglada- Guillamon del Faraó.

1ª tirada. III/IV. 25m. 3 burins junts( reunió?)+ 1 parabolt

Curta i plaent tirada de bona roca.

Reunió de 2 parabolts i burins.

2ª tirada. A2/Ae. V/IVsup. 25m. 2 caps de burí,1 espit, 1 tac 1, cap d’espit, , 1 pitó, 3 burins i 1 sabina.

Tirada prou maca que amb artificial arribarem a l’últim burí sense tindre que equipar res de l’artificial, el tac amaga un emplaçament idoni per un alien mitjà.

De l’últim burí fem una sortida en lliure a primers, podrem posar un Alien Taronja i després un de Groc, d’aquí llaçarem la sabina i amb uns cinc metres sobre roca excel•lent ens plantem a la reunió que te burins i dos espits.

3ª tirada. IVsup. 40m. 1 burí, 1 espit i 2 parabolts junts ( reunió ? )

Sortim flanquejant per la vira cap a la dreta i passat el burí enfilem recte amunt per anar a cercar l’espit que queda una mica a l’esquerra i fora dels còdols generosos, per tornar a la dreta i de camí cap amunt trobarem aquesta reunió de dos parabolts que ens la saltem, la reunió la fem de dos burins i una sabina.

4ª tirada. III sup. 20m. neta.

Solament ens resta una fàcil grimpada fins al cim.Integral molt maca i variada, no gaire exigent i correctament assegurada ( per mi).

Amb un joc d’Aliens ( no els posarem tots) , tres plaquetes recuperables i un bon entrepà per menjar al cim, es tot el material que ens farà falta per gaudir d’un dia collonut.

2 comentaris:

  1. Una combinació que et permet allargar la disfrutada del Faraó, enhorabona.

    ResponElimina
  2. tot `plegat es una disfrutada, la contrada, les vies i la roca, quina bona roca!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina