dilluns, 29 de març del 2010

Grau del Miquelet. Via Manelet

Divendres 26 de Març de 2010


Després de confirmar que la millor opció pel dia que fa es escalar a Coll de Nargó, ens decidim per la Via del Manelet, ja que aquesta esta com a recomanada.


Solament la escalem el Danny i Jo, ja que el Juan, després del fiasco de la Serra del Carreu, a causa dels regalims d’aigua, a ell li dona igual escalar que no, hi opta per fer bronzo.Com que la via es recomanada, la iniciem molt il•lusionats :

1º tirada( 6ª) : panxeta de conglomerat, transició i panxeta de calcari.


Poder el primer llarg no dona fe de la via i el macos son els següents????

2ª tirada ( 6ª) : inici placa vertical amb bon cantó, tercer parabolt col•locat amb una mala folla impressionant i reunió.


Seguim pensant, que poder l’últim llarg es el guapo ????

3ª tirada( 6ª) : Inicies el llarg i ja ets d’alt.


Muntem el ràpels i cap a baix.Realment estem desil•lusionats, si això es una via recomanable, com deuen ser las que no ho són ????

Sort que Coll de Nargó, te moltes vies i una flor no fa primavera, però jo us asseguro que aquesta via , es una via més, vaja que si no es fa, hi han vies molt mes maques a la zona

Activitat feta pels Puretas Climb.

2 comentaris:

 1. Home, quan vaig fer la ressenya vaig posar "recomanables" les vies que, sota el meu criteri i el de la majoria de gent de la zona, considerem més interessants (i que més es repeteixen). Potser n'hi ha de millors, i alguna que no recomano que també deu ser prou bona, però això dels gustos és molt personal. Ara, els dies que vols fer una mica de metres, aquesta la solem fer, juntament amb alguna més dels voltants, equipades i amb roca bona. I si, la tercera xapa del segon llarg s'ha d'agafar una mica per la dreta, sinó quedes una mica "pillat".
  Vagi bé! (i a seguir gaudint de les vies de la zona)

  ResponElimina
 2. Hola Xavi, benvingut al Blog, estic d'acord amb tú, sobre els temes dels gustos.
  Poder l'equivocació es meva, per anar amb una ideia i trobarme una cosa totalment diferent.
  No per aquest "fiasco", deixaré de seguir visitant la zona.
  Salut

  ResponElimina