divendres, 27 d’abril del 2012

Audet - Herrero ( SAME ) a l'agulla del Projectil


L’inici de la via el fem tot recte per l’aresta, la original comença un xic mes amunt i trobarem alguna assegurança mes, nosaltres arribem directes a l’últim burí.


De la reunió la cosa es un xic estranya, es veu que sigui recta i obligat, decidint anar cap a la l’esquerra i tornar a la vertical de la reunió. Amb uns metres mes ja trobem els tres burins per fer el mur i amb la ajuda d’un pont de roca i dos burins mes, entrem a la reunió, es comuna amb la Perepunyetes.

El tercer llarg es tot fissura amb un final molt maco i cantellut.

El quart llarg no te perduda i la roca es bona.





Naltros hem fet L1+L2, L3, L4. Portant un joc d’Aliens, baguettes o cables pels burins, un estrep pot ser útil al segon llarg.



Hem deixat cinc expansions inoxidables, 2 al segon llarg, 1 a la tercera reunió i 2 al quart llarg, també hem renovat la baga del pont de roca i afegit un pitó a l’últim llarg.



Molt maca i recomanable.



PD.
L’ultima expansió inox. està una mica malament, poder si un dia faig la normal que es veu molt maca, faig el pensament i ho arreglo.





dimarts, 17 d’abril del 2012

Lluna de paper a l'Agulla Albert Zanini


Com que en Victor i el Jose no hi han pujat ens decantem per aquesta entretinguda via per pujar aquesta agulla tant poc transitada.
No està malament, prou maca i lògica.


Material Utilitzat :

Joc d’Aliens


diumenge, 1 d’abril del 2012

Integral Gran Díedre d'Agulles a la Miranda dels Ossos.



Les integrals sempre fan gracia, entres per una via i surts per un altre. Aquesta es una que aprofita tres vies , quedant una línea de fissura  recta i dreta del terra al coll.

1er.llarg. 40m. V+/A0 ( 6b.) Via Gironella.
Llarg bastant equipat amb burins i claus, tot i que  posarem friends a discreció.
La roca no es bona.

2on.llarg. 40m. V+/A0 ( 6a+). Via Lusilla.
Molts tacs de fusta testimonials, 3 bolts i 2 burins. Maca tirada de díedre on la roca millora sensiblement. Amb entrada a la reunió un xic suelto. També friends a discreció.


3er. Llarg. 40m. V+/A0 ( 6a+). Via Integral.
Seguint uns metres per la Gironella trobem una reunió, una marxa cap a la dreta i nosaltres seguim recta amunt, trobant tres sabines, un bloc encastat i pitó, ja quasi al final un burí vell i una reunió que ens la saltem , fent-la de dos bolts.
Friends a discreció i la roca no millora.


4ª. Tirada. 20m. V+. Via Integral.
Sortim a cercar una Alzina que es mou i amb pitó, burí i 2 pitons mes, ens deixen al coll. Tirada equipada i la roca millora.


Tant al Nacho com Jo, no ens a agradat massa per la qualitat de la roca, per desfruitar-la en lliure, mola anar suelto amb el 6b de cara Nord.

Material utilitzat :

18 cintes + reunions.
Aliens : Groc a Blanc ( repetint Lila)

Camalot :         2 x 2
                        3 x 2
                        3,5
                        4,5



El que si que no m’ha agradat gens es veure com el flipats de KANGA-BANGA-RÚ, posen un bolt extra al segon llarg, munten una reunió penjada a escassos dos metres de la segona i pugen llepant el tercer llarg, ja que fan reunió de la que ens saltem.
Per molt extrema que sigui la via, sembla un circ decadent.