dimarts, 22 de febrer del 2011

Agulla dels Tres. Camara-Ollé.

22 de Febrer de 2011.


Agulla dels Tres. Camara-Ollé.



Guapa via amb regust de rovell.

1er burí



Fa un dia molt ventós i l’agulla queda bastant arrecerada i solejada.

Iniciem la via per unes plaques molt compactes amb una roca molt bona, la sorpresa es trobar un parabolt del 8 d’una via que fa un pas d’Ao per anar a buscar el primer burí.

magnifica 1a tirada

Entre el segon i tercer burí, trobem un espit afegit i sortint del tercer burí també trobem un altre espit i un cap de burí, d’aquí veiem un merlet molt cridaner a l’esquerra i entrem al que seria la primera reunió, ens la saltem.

reunió que ens saltem.

Podem posar un friend de l’1 o 2 per agafar el següent burí, continuant sempre recta amunt amb una roca igual de bona fins a un altre burí i entrem a una repisa amb una sabina prou gran on fem la reunió.

La segona tirada es de fissura/canal, amb un Friend del tres, ens permet arribar a la zona que es pitonava i d’aquí a un cap de burí, amb un altre del 2 ja agafem les Alzines per arribar a la tercera reunió que també ens saltem, i recte amunt per una placa molt fàcil al cim.

Aquesta ultima tirada trobem una reunió de la Via Cherokee i tres parabolts del 8 al mig de la rampa?????????

Amb un grapat de cintes, tres plaquetes friend del 2 i 3, es tot el material que ens farà falta per gaudir d’aquesta meravellosa via.

Per baixar del cim fem un ràpel de 20m.


Visca la mecànica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada