dimarts, 4 de juny del 2013

Deixant de tocar els ous a l'Anubis


Quantes vies que necessiten el seu espai per a poder navegar i apareix al costat la variant descafeïnada amb moltes mes assegurances i tot recte.
Be, aquest es el cas de La toca’t els ous.

El primer llarg aprofita l’entrada de l’Anubis per després seguir recte amb cinc expansions mentres l’Anubis ho fa amb dos.

El segon llarg surt recte, l’Anubis per l’esquerra i aquí es on apareix el guirigall. Algú al seu dia va fer una entrada recta a la reunió ( que es el que hem fet la majoria.), quan realment l’Anubis va a cercar el degotall i creuar-lo per després fer una diagonal esquerra fins a la reunió.

El dia que picava la Toca’t els ous vaig entrar per la SAME i sota el sostret  fent flanqueig a l’esquerra hem topo amb un burí !!!!!!! , l’aprofito i tiro recte amunt a cercar el desplom d’artificial.
Després per dalt varem equipar aquests dos primers trams, n’erem conscient que ens apropàvem massa i que trepitjàvem l’Anubis, no se, poder per passotisme, egoisme o volguer obrir el màxim de tirades encara que això perjudiqui les veïnes.
Molt poca gent m’ha comentat aquesta gran cagada i hem feia molta mandra corregir-la i una dècada després he decidit anar-hi a rebentar aquest dos llargs i treure l’entrada directa de la segona reunió de l’Anubis.
Avis a tots el escaladors i escaladores, a partir d’avui la Toca’t els ous comença a l’últim burí de la segona tirada de l’Anubis.
S’han eliminat  12 bolts i 4 espits, prefereix-ho que ningú se’n recordi de mi a que una persona hem recordi com el ruc que va espatllar l’Anubis.

Com he pogut llegir per la xarxa, millor Talibà que Marine Espanyol, i per que sapigueu com eliminar un parabolt us deixo aquest clip.



8 comentaris:

  1. No hi ha res com ser conseqüent Cesc! bona manera d'eliminar espàrrecs de bolt! molt millor que amb la radial o que xafant-los a cops de martell!

    ResponElimina
  2. Rectificar ens fa créixer.
    PEP B.

    ResponElimina
  3. Molt be Cesc!!
    aunque por aquello de que vale más una imagen que mil palabras molaría una reseña actual de como ha quedado la cosa, no?

    ResponElimina
  4. Ei, mai trobes el moment i un dia et decideixes.
    A veure si amb el clip la gent s'anima i deixa de fer el pallus i fan la feina ben feta que n'hi ha molta per fer.
    la ressenya ja miraré de penjar-ne una nova ja que aquesta es una m...

    ResponElimina
  5. Collonut Cesc! Fa uns anys, fent l'Anubis vaig toparme amb la filera de bolts del primer llarg.... no era el seu lloc, està clar!

    salut i feina!!

    bullins

    ResponElimina
  6. ei Bullas, tant de bó la gent desfés les coses que no toquen i així poder mantenir l'identitat que caracteritza l'escalada Montserratina.
    Dec ser del unics que en treuen mes dels que poso, encara que tampoc no dic quins trec i poso.
    Que la gent està molt sonada i et volen convertir envian-te als jutgats.


    Salut.

    ResponElimina