dijous, 24 de febrer de 2011

Agulla dels Tres. Cherokee

24 de Febrer de 2011.


Agulla dels Tres. Cherokee
Encara mai havia fet una via de l’Indi, i l’altre dia fent la Camara-Ollé, hem vaig proposar veure que tal era aquesta via.

Rostoll de via que supera la part dreta de l’agulla a cop de parabolt ( com diuen algun Blog, aquestes coses s’han de veure i no deixar que te les expliquin).

La primera tirada es conjunta fins al primer burí de la Camara-Ollé . El primer bolt per aixecar-se del terra no hi era.¿¿¿¿¿¿¿¿????? ( les fortes ventades d’ahir se l’han endut, per que avui no hi era), continues amb molts parabolts fins la reunió, pot ser V+/6a, encara que amb A0, també es pot fer tota.

Separant-se de la Camara-Ollé

La segona tirada també es tota una filera de parabolts, iniciant-se per un desplom i desprès va perdent verticalitat i surts en lliure quan veus que es ridícul continuar pelant-te els nusos del dits i el genolls fent A0 al bell mig de la rampa.

2a tirada

La tercera tira era una rampa de parabolts, ara degut als efectes del vent ¿¿¿¿¿???, no.
El company aprofita per fer practiques amb els merlets.

T’assegures amb dos o tres melets i cim.

No se com catalogar aquesta via, m’haig d’inventar una etiqueta que no tinc ganes de posar per que segur que feriria a mes d’un susceptible.

La deixarem com Esportiva.

PD.

Es trist veure com al Segle XXI, s’obren vies al costat d’altres obertes trenta anys enrere, i es vegi una clara involució de l’escalada.

3 comentaris:

  1. Esperem que el vent, a més d'emportar-se les plaques hagi enfonsat els espàrrecs... més que res pel tema de l'aerodinàmica ;)

    ResponElimina
  2. Jo no he vis n'hi rastre dels esparrecs.

    ResponElimina