diumenge, 29 d’octubre del 2017

Vidal-Farreny-Albir

  



Luichy

Fins falsa feixa :

Es d'aquestes vies que no et deixen indiferent, sobretot per la època que fou oberta.
La roca no esta tant gastada com les seves veïnes i encara trobarem trams a progressar amb precaució.
Al sisè llarg trobarem pitons nous, no gaires ,ja que es movien amb la mà i acaben al sarró, encara en queda un que es mou però no surt.
El segon llarg ens posarà les piles i l'últim tampoc es per menysprear.
Aquí i trobareu comentaris prou curiosos.

Del tot recomanable

31 de Març de 2019 de la Falsa a la Feixa :

Gratament enredats pel Luichy fem amb en Jose cap a la falsa feixaa ttreure l'entrellat de la part final, resultant una bona experiència i un dia ple d'emocions i riures.
No a quedat gens malament, burí per bolt , algun pitó i un tascó.


Del tot recomanable fer-la tota fins a la feixa, amb el mateix material que es recomana fins a la falsa arribarem de sobres a la feixa.

Material Utilitzat :

Camalot :0.2 i 0.5 al 3
Alien : Groc-Gris i Vermell
Tascons discrets






31 de Març de 2019 de la Falsa a la Feixa :











2 comentaris:

  1. Bon dia Cesc, malgrat que hagin passat quasi be dos anys m'adreço a tu per a dues coses, la més important, felicitar-te a t' i als teus companys per la tasca de sanejar el tram que va de la falsa feixa a la feixa ampla. M'ho he proposat més d'un cop, però sempre he preferit fer coses més còmodes. La segona, que la via la vam obrir en Joan Enric Farreny, l'Emili Albir, que estava travessant una petita "depre" perquè la novia no li feia cas, i vam decidir incorporar-lo a mig obrir, per a fer que recuperes l'alegria, i jo que em dic Jordi Vidal, no Joan.
    Com pots imaginar, els parabolts hi són des de que es va re equipar, i els burils del flanqueig de la sisena o setena tirada, no recordo ben be quina, els van ficar "els Pirates", i concretament en Jordi Juglar i un company, quan van fer la primera repetició, amb el pretext de que va ploure ??? Sé de la vàlua i l'ardidesa d'aquell grup d'escaladors, però comprenc perquè es feien dir "Pirates". Salut I força. Jordi Vidal

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Jordi, ja he corregit lo del nom.
      Gracies per l'apunt que fas del primers repetidors, per la piulada hi ha un enllaç a la pagina d'en Joan Jover que ja expliqueu uns quants apunts.
      Tot es idea d'en Luichy que es incombustible i com que a tots tres ens faltava aquest tram, doncs cap a les Bagasses falta gent.
      Salutacions.

      Elimina