dissabte, 26 de setembre del 2015

Valentin Casanovas a l'Aeri





Via mes que emblemàtica de l'aeri, atlètica, aèria, fins i tot rara, molt bona, imprescindible.
Si pensem amb l'Antonio i el Jose a l'any 1976, amb les botes i el material que duien, es per admirar i flipar de com l'hi fotien en aquells temps.
Sempre a estat una via que m'imposava cert respecte ( per no dir molt), son d'aquestes vies que s'han de fer als vint anys i no a aquestes alçades però la ocasió la pinten calba, tot i així sempre he tingut present una nit de castanyada de 1980 a Santa Cecilia que tothom portava una bona castanya i nosaltres "pardillos" com érem varem optar per anar a dormir a un altre lloc, l'endemà ens assabentaríem de la tràgica mort dels PeRicMan, poder l'accident mes esfereïdor del Massís, tres Joves cauen de nit tota la Valentín i l'endemà son trobats morts a peu de via per una cordada.
Com deia que l'ocasió la pinten calba amb en Josep ens hi fiquem i anem gaudint, això ell , per que jo encara tinc agulletes a l'esfínter de tant apretar.
El llarg del sostre es totalment ingraduable i si a sobre t'hi fots malament ,  se't arrenca l'últim friend i a sobre no caus, la cosa pren un punt de tragicomèdia d'aquelles que feia temps que no experimentaves i no vols tornar a repetir.

Material utilitzat :
Camalot del 0 al 5
Alien semàfor+gris
Tascons
5 plaquetes recuperables
18 cintes
estreps.










4 comentaris:

  1. Collons!, si només surts tu a les fotos!! Ja, ja, ja...

    Botafumeiro in the roof ;)

    Merci per acompanyar-me!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home es clar, si hem vaig deixar la càmera, l'entrepà, l'aigua ( sort de les reserves de peu de via) i la corda, tot i així encara ens en vam sortir prou bé.

      Elimina
  2. COLLONS!
    enhorabona i sense trucar als bombers perque set fa fosc!!!jejej

    ResponElimina
    Respostes
    1. es el comodin que seveix si et queda bateria al mòbil.

      Elimina