dilluns, 13 de juliol del 2015

Luisilla al Gorro Mariner

roques,parets i agulles
de
MONTSERRAT
II. REGIÓ DE TEBES I TEBAIDA
1973

Al principi d'escalar ( jo), ens miràvem i remiràvem els llibres de d'en Rodes i Labraña, els mes grans ens explicaven que l'artificial es mesurava per la inclinació de la paret, A1 dret, A2 desplomat i A3 sostre.
Al veure una via d'A4 ens imaginàvem que era un sostre amb pendent cap a baix, ufffff dèiem : " això a de ser molt xungo".
Via carregada d'història i amb la singularitat de fer un sostre fisurat  al dins d'una bauma, cosa totalment curiosa i original.
S'han substituït les expansions velles per unes de noves, quasi al final del sostre encara i resta un cap de burí, l'anterior i posterior ja han petat i aquest per simple estadística també petarà.
Bona via per passar una tarda d'estiu i fer clin-clinc amb els estreps, l'últim llarg sortiu per l'esquerra i la reunió de la balma feu-la a peu de fissura amb flotants.

Material utilitzat :
Camalot : 0 i del 0.4 al 4
Alien : Taronja
1 plaqueta recuperables i baguetes pels pitons.

El primer llarg està totalment violat per les reunions de vies esportives, un flanqueig que es feia amb dues expansions ara es ple de reunions, es podrien baixar dos metres dites reunions i tot tindria el seu lloc.








2 comentaris:

  1. Moltes gràcies als substituïdors dels burils!
    Però una pregunta, aquest buril que encara ha quedat a la paret i que per estadística ha de petar, té substitut?? O quan peti s'haurà de tornar amb el taladro?

    ResponElimina
    Respostes
    1. diria que encara està en obres i no tenim paciencia a que l'acabin.

      Elimina