dijous, 23 de febrer del 2012

Wild Planet a la Roca dels Arcs

Dijous 23 de Febrer de 2012.

Wild Planet a Roca dels Arcs.

Per fi podem quadrar  en Pelake, Jose i Jo per anar a fer aquesta gran clàssica de Vilanova. L’itinerari no ens defraudarà gens, via amb bon regust de boca i amb algun tram s’ha d’escalar encara hi vagis de segon, si porteu Claus solament us salvarà un pas del tercer llarg, tot i així tindreu que escalar.

A peu de via ens ho repartim a tres llargs per cadascú.

1er tirada. IV+. 20m.
Llarga a equipar sense complicacions.

2a. tirada. Ae/6a. 30m.
Sortim de la reunió a cercar el primer parabolt i d’aquests amb els estreps fins a una sortideta obligada per un mur prou vertical que ens deixa a la reunió. Aquí ja es comença assaborir el regust de clàssic.

3a tirada. Ae/A1/V+. 35m.
Llarg clau de la via, l’iniciem amb una travessa fàcil fins un pont de roca, d’aquí ja amb els estreps agafem dos parabolts, mini pont, alien groc, parabolt, alien blau i toca sortir en lliure amb diagonal fins la reunió, Aquest tros es el mes obligat de la via i el de segon es pot atabalar de mala manera quan recupera l’Alien i veu la diagonal de la corda.

4a. tirada. 6a. 45m.
Maca tirada de placa amb el tram difícil equipat.

5a. tirada. V+. 40m.
El mes difícil es sortir de la reunió, després ja fem correctament pel diedre .Maco.

6a. tirada. IV+. 40m.
Sempre en diagonal, navegant i equipant-nos-ho fins a una gran sabina.

7a. tirada. V. 20m.
Amb roca a controlar passem el pont de pedra i enfilem recta per placa de ratlles fins la reunió. Final molt maco.
8a. tirada. V+. 30m.
Sortim a la dreta a cercar un pont de roca i recta a cercar amb molt canto el parabolt, d’aquest amb uns pasos molt macos agafem la sabina i amb alegria arribem a la feixa.

Com que la via originalment s’acabava aquí, nosaltres també la donem per finalitzada, ja que el camí de la feixa es prou maco.



Material utilitzat :
Joc d’Aliens
Joc de Camalots fins el 3
Estreps
16 cintes + reunions.

1 comentari:

  1. Enhorabona per la via. Només de mirar la roca dels Arcs, els ulls marxen cap a l'evident línia que segueix. Salut!!!!!!!!!

    ResponElimina