dimarts, 8 de novembre del 2011

Aresta Brucs o Blava a la Cajoleta.

Dilluns 08 de Novembre de 2011.


Aresta Brucs o Blava de la Cajoleta.

Avui amb el Jose, motivats pel bon dia que fa després d’aquestes pluges ens enfilem per l’AGP del Plec Inferior, a la segona reunió decidim que avui no es del dia per gaudir d’aquesta via, tot i que es deixa veure que es un altre joia Montserratina. Queda el deure pendent de tornar-hi.

Per acabar d’omplir el dia, fem cap a la Cajoleta. Una via molt fàcil, equipada amb parabolts, vaja, per gaudir d’un dia exuberant, al sol, sense cap mena de compromís.

Fins aquí tot correcte, però, sempre hi ha un “però”,

que es marqui amb un punt blau l’inici de la via, ok i sense donar-li mes importància.

Que les plaquetes siguin de color blau, ok, però pintar-les amb esprai al d’amunt de la pedra!!!!!

Seguir pintat de blau la roca amb ratlles i sagetes per que el personal no es perdi, ho trobo una solemne cafrada, una merda.

Es la meva primera via Blava i no serà l’ultima, si totes tenen el mateix tarannà, son vies per iniciar-se, gaudir, passejar o escalar, sense entrar en discussions Bizantines de si tenen massa seguros o trepitgen itineraris ja existents.

Sort que el pas del temps, el sol i la pluja esborraran tot rastre de pintura, sempre i quan no repetim el mateix error.


16-11-2011


Per acabar-ho d’adobar una miqueta mes, ja que no hem ficava amb les “vies blaves”, ara si.

Si no vaig errat, totes les vies “blaves” ja eren obertes de fa temps, si solament s’agüés substituït burí x parabolt, la cosa seria molt correcte, però no, com que la cosa tenia aire entre assegurances, li fotem un munt de parabolts, pintem les plaquetes, la roca… etc.

La idea es molt bona i a la vegada està molt mal executada, una vergonya, una merda per dir-ho clar.

Aquestes accions fetes per “ manganito “ o “ fulanito “, coneguts o anònims, no son altres absurdes formes de rebaixar la roca al seu nivell, es no estar a l’alçada !!!!!!.

Perdoneu, però algú ho havia de dir.

3 comentaris:

  1. Llàstima per l'AGP! però segur que hi torneu amb més ganes encara. Jo això de les plaquetes pintades no ho veig bé, crec que el material que deixem hauria de ser el menys llampant possible, que destaqui poc, i trobo de molt mal gust pintar-les amb esprai directament a la pedra, una falta de sensibilitat enorme.
    De les pintades indicant la via ja ni comento...!!!!

    ResponElimina
  2. Otia que guarrada, dentro de poco ya no hara falta la reseña, esta via pintada literalmente en la roca, simplemente siga las señales como en el Ikea.
    Yas tan aki!!! los grafiteros climbers!!!

    Plk

    ResponElimina
  3. Jaume a l'AGP ja hi tornarem, pel que fa aixó de pintar es trist que vingui de gent tant lligada a la muntanya, no es la unica pintada!!!!

    Salut i metres.

    ResponElimina