dijous, 7 d’abril del 2011

Vies merdoses. La Peluda. Els Rodríguez

Dijous 7 d’Abril de 2011.




La Peluda. Els Rodríguez.

Cap menció especial per fer aquesta via, una filera de parabolts que et pugen a dalt de l’agulla.

Material : 15-20 cintes i estreps.

Blau : Ojos Grises
Vermell : Els Rodriguez

CRITICA:

Un intent de via, que resta sense activitat durant 10-20 anys o els que sigui, la pot acabar i fer-la seva qui hi estigui interessat.

La primera tirada es una fissura/bavaresa de V+/6a equipada amb burins, ara bé, Els Rodríguez per anar a buscar el primer burí, hi posen dos parabolts ( això deu ser IV+).

explicació?

Per caçar el segon burí que te una sabina prou resistent, també hi foten un altre parabolt.

La resta de fissura que te uns quants burins i es pot protegir correctament, també li foten un munt de parabolts.

Com la Desdentegada

Una tirada que podia ser prou maca, es reoberta sense cap mena de vergonya a cop de parabolt, del terra a la reunió. ( esforç i compromís : ZERO.)

Que i farem.

Segona tirada per placa, tota amb Ae, sense esforçar-se gens n’hi mica a posar-se a segons o primers d’estrep.

Tercera tirada, arrenca recte sense lògica i a cop de parabolt fins una cicatriu mol característica que la resseguim fins un forat i sortim recte amunt, sempre a cop de parabolt, aquí troben un altre reunió que ens la saltem i seguim pujant per l’aresta on trobarem algun parabolt mes i burins.

Sortin de la reunió dos metres a la dreta, pujes amb IV/IV+
Lògica ZERO.

La primera i segona tirada ja que les obres tu, pujes com et dona la gana i la equipes al teu nivell. Jo personalment crec que els dos primer parabolts sobren. La segona tirada es una manca d’imaginació i esforç total.

Ara be l’ho bo i el per que s’ha de desequipar de la segona reunió en amunt.

reunió Ojos Grises

Senyors si aneu a parar a una via que ja estava oberta, s’ha de respectar . No podem reassegurar uns llargs a la nostra mediocre conveniència. Si,si, estem parlant de la via: Ojos Grises de l’any 1985.

Es una fissura mes que evident de que ja estava oberta,i si a sobre passeu per sobre dels seu burins, us esteu enfotent de l’historia de l’escalada. Parlant de l’aresta, us creieu que sou els primer a pujar-hi ? per que collons hi poseu mes parabolts?

L’origen de tot el problema es que fins i tot el mes tonto es pot comprar un trepant, un grapat de parabolts i anar a foradar a les parets.

Es nota que no sou de l’època dels burins, si tot això ho agüéssiu tingut que picar a ma ja hem parlaríem ( el intent de burins s’acabava per alguna cosa), i a sobre tindre que afilar el buriladors.

Em cago en la puta d’oros quan veig aquestes coses, n’estic fart d’anar a escalar i contemplar les gestes dels escaladors esportius que volen pujar mes d’un llarg amb una exageració de seguretat , manca total de lògica i un despreci pels que i pujaren abans que ells.

Si voleu fer practiques d’estreps, hi ha infinitat de vies,( la Arco Iris, es una meravella, amb pati i tirolina final de tres parells de collons), no espatlleu l’escalada amb vies pobres que reflecteixen una involució flagrant del que es l’escalada, si sou escaladors d’esportiva, feu-ho a les seves zones.

Això hem passa per anar sense ressenya i pujar pel primer lloc que veig.

5 comentaris:

  1. Solució: clau anglesa i martell. "Entonses, no hase falta desir nada más"

    ResponElimina
  2. Carinyo (deus ser en Preuss ?),encara que tens una mica de raó,no hi vagis i ja està

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord amb el que exposes, hi ha linies de parabolts que no mereixen ni dir-se vies d'escalada, són semi-ferrades.
    Si aleshores hagués tingut el bloc obert, crec que no l'hauria ni publicat per no donar-li publicitat.

    ResponElimina
  4. Anonim 1 :
    Es molt facil dir-ho, però fer-ho?
    Anonim 2 :
    a tú t'agrada amagar el cap sota l'ala.

    ResponElimina
  5. Pero este tipo de cosas no estaban reguladas en el parque natural de Montserrat??? antes de reequipar algo, sobre todo via larga, no habia que ir al Patronato y toda la historia esa??

    ResponElimina