dissabte, 17 d’abril del 2010

Pel Davant a la Gorra Marinera


















Dimarts 13 d’Abril de 2010
La intenció era fer una via clàssica a la Gorra Marinera, però el dia s’aixeca un xic ennuvolat i acaba a mig dia amb una pedregada, que ens fa tornar cap a casa una mica freds.
Fem la Via : Pel Davant. ( Capeta-Noves). La comencem a l’Ermita de St. Jaume, via d’una sola tirada (55m.aprox.) de IV grau.

by Escalatroncs

Tirades 6 i 7, corresponen a la Pel Davant, La Sargantana surt recta d'aquesta reunió (5ª)


Està requipada amb parabolts de la FEEC ( jo diria que massa), a moltes ressenyes surt que la Via Sargantanes es aquesta, i no, la Sargantanes puja totalment recte.




5ª reunió, a la dreta de la foto, hi ha parabolts.


Arribem al cim, ens espera una reunió amb Sellements i el burins aixafats ,per que?, mes amunt hi ha una mini creu, deu ser per encomanar-nos del que trobarem a la baixada.










Quin mal fan els Burins ? .



De sempre s’ha baixat desgrimpant de la Gorra Marinera ( II,III grau), però ves per on, trobem un ràpel ( be, accepten ràpel, pels porucs), però mes cap a baix anem trobant fins a tres parabolts amb les xapes de colors!!!!!!!!, increïble.







Fora sobre-reequipaments a Montserrat

Ja n’avia’m sentit parlar de la destrossa que s’està duent a terme a Gorros, però veure-ho, ens fa pena i ràbia a l’hora, quina forma de carregar-se l’escalada Montserratina.
Per el peu de la Gorra i la Magdalena, seguim trobant reunions de Sellements amb el burins antics aixafats ( patètic).
El proper dia que torni a Gorros, ho faré amb la clau de treure parabolts dels llocs que mai n’han tingut.

21 comentaris:

  1. Algú escolta les tonteries que diu aquest noi "brasiler"? I dic escolta, per què llegir-lo és impossible. Jordi, podries gastar-te els diners en un curs de català i no en la medicació que sembla que no et fa efecte. I para de tocar la pera, foradar parets i enredar a gent que no té ni idea de muntanya i que si s'inicien amb tu van més fins que un coixinet de boles.
    Ramon

    ResponElimina
  2. Joan de Valls18/4/10 20:59

    Joan de Valls

    Amic Cesc, no estàs sol.
    En endavant serem molts els que pujarem a Montserrat amb la clau anglesa i la radial a teure tota la merda que el sonat aquest i els seus amics estan escampant per la muntanya. Però aquest tio què s'ha cregut!! I la colla de tarats que el segueix?
    Prou d'embrutar Montserrat. "Un acuerdo com hilti...", sembles tonto, brasiler...
    I a veure si tu i la teva colla apreneu a escriure d'una puta vegada. En català, en castellà, com sigui, però apreneu a escriure que no se us entén una merda, collons.

    ResponElimina
  3. Ei, ei ,ei.
    Com que no sabeu respectar les opinions, penso borrar sistematicament tots els comentaris que estiguin pujats de to.
    Si no us agrada el Blog, no el llegiu.
    Zasca !!!!.

    ResponElimina
  4. Joan de Valls18/4/10 23:30

    L'evolució no és omplir les parets de ferros ni reescriure la història. Clar que a tu la història, brasil, et deu importar un rave... Dius xorrades... Fins ara em feies riure molt. Fins que aquesta setmana santa, passejant pels Gorros vaig veure alguns dels teus actes vandàlics i les teves ridícules xapes de coloraines...
    I sí, cal que es legisli. Entre altres coses, perquè sigui gent amb criteri i no trinxeraires com tu els que fixin les regles de seguretat i de respecte a la muntanya. Qui ets tu? S'ha de legislar, sí senyor. I mentre qui ho ha de fer no ho faci, haurem de prendre mesures. És una qüstió de civisme. I de la mateixa manera que recollim bosses de plàstic i ampolles que els incívics llencen per la muntanya, retirarem tanta merda com puguem de les parets... Encara que no donem l'abast.

    ResponElimina
  5. Osti, ara tenim la lectura a mitjes, falten els comentaris "Donde estás parabolt"...

    Sense ànims de polemitzar sobre on toca i on no toca reequipar, el que si demanaria és que és tan fàcil traure els burils com aixafar-los, però l'impacte visual és molt diferent... així que sius plau, fem la feina ben feta!!

    ResponElimina
  6. Mohawk, ets pots imaginar la diarrea verbal d'aquest col·lectiu, com diu en Ramon , millor escotar-los que intentar llegir-los.
    de totes maneres, poder fan mes comentaris i els podreu llegir.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. Be, la seva diarrea, explota de minut en minut.
    Aixó es un Blog, es per explicar coses i publicar quelcom comentari, NO DOS-CENTS.
    Si voleu fer un foro d'aixo, feu-ho als vostres foros.
    Us dedico les paraules de "El Pelusa" : a chup........, que la sigan chup....

    Adeu

    ResponElimina
  17. Mira Cesc, si s'ha de fer una actuació per tornar les coses al seu lloc, ens avises, hi anem tots plegats.

    Jordi, el de Rubí

    ResponElimina
  18. Hola a tots vosaltres, m'agradi o no tambe trapitjeu Montserrat, per tant nomes per aixo es merexeu el meu respecta , no aixi la meva simpatia que us bombin a tu, al Joan de Valls , al nen de Rubi, val??..bueno com es nadal, mo preng a riure els teus coneixaments montserratins, escric aqui apart de tocarte el collons una mica, per donarte el condol per la perdua del "castell-ermita" de Sant Benet, pels teus socis desequipadors i are a entrat un tal Angel, bueno a lo que hiba, la vua der davant esta posada por la Rus DE LA PROPIA ECAM..VALE??....y despues por la Sargantanes y siguen la misma linea te guste o no te guste es otra cosa, la que sube del labio directo arriba es la Directa Incierta de Ivan de la Fuente......y la nueva linea azul de la derecha es la Jordi Monterde tambien escalador veterano anterior a ti en la montaña.....estamos RESTAURANDO COMO NO...LA PER DAVANT, pisada por la RUS de la ECAM y la IRPF......

    ResponElimina
  19. Com que veig que no pareu de mirar si contesto al comentari del JB, ho faig ara.
    No penso esborrar cap dels vostres missatges per que així us quedeu retratats.
    Senzillament ets una cosa, si,si, una cosa que no es mereix cap mena de respecte.
    Ja pots tornar als Jutjats a denunciar-me ( encara s’enriuen).
    Es una pena que et deixessin sortir de la presó, t’hi tenies que haver quedat per sempre, tancar la reixa i llençar la clau al fons del Mar.
    Apa ,ja pots explotar amb la teva diarrea mental fent comentaris.

    ResponElimina
  20. Bones!
    Totalment d'acord amb el tema de aixafar els burils....o els deixem o els treiem, fa molt mal d'ulls i tampoc li trobo el perque...

    ResponElimina
  21. Pero equipar un rapel en lloc de desgrimpar ho trobo correcte. Un dia ens pot ploure a bots i a barrals i desgrimpar un 3° pot ser problematic. O si algu s'ha fet mal millor baixar-lo que destrepar...
    I muntar una via pel rapel.....tothom te dret a equipar, mentre no es trepitgin vies...jo ho he fet i no no em sento gens orgullos...i tambe m'ho han fet i no em va agradar pero tornar-hi per arrancar-ho tot tampoc es la solucio. Una mica de seny, comprenssio i tolerancia.

    ResponElimina