dissabte, 30 d’abril del 2016

Dos tontos muy tontos



Molt bona via i ven trobada, massa assegurada amb bolts galvanitzats i n'hi un sol pitò a tota la via, solament un pont de pedra fet amb el trepant, ja hi tornem a ser amb lo de " mes  qualitat i menys quantitat".
El llarg del flanqueig si el fas amb les mans per la rapissa poder no arriba a V, això si, poder tampoc arribes als bolts que queden molt amunt.
Repeteixo, la via es molt bona i molt comercial, de segur que es repeteix tant que quedarà soba en un pim-pam.



Material utilitzat :

Alien : Groc - Gris - Taronja i Blanc
1 tascó mitjà





dijous, 7 d’abril del 2016

Promio Moreno




Aparentment pot semblar que s'escaqueja de la paret, però poc a poc anirem fent flanquejos a dretes i ens posarem en plena tapia.
Bona via i ben assegurada, podent-ho reforçar amb flotants, el novè llarg pot semblar el mes indefinit al restar net d'assegurances.

Molt recomanable.

Material utilitzat :

Joc d'Aliens
Joc de Camalo fins el 2
Joc de tascons
Bagues sabineres
1 estrep






diumenge, 3 d’abril del 2016

Indis de Ponent





Escalada còmoda i plaent,  assegurada amb bolts i algun flotant que i posarem, els pitons brillen per la seva absència.
El segon llarg te el tram mes atlètic, el cinquè el podrem fer per l'esquerra i no passa de IV i els dos últims s'empalmen sense problemes i el grau es regalat.

Via de feixa a feixa , als seus autors els i agrada el trepant, es podrien deixar mes pitons i menys bolts, o dit d'una altre manera,  mes qualitat de vies i menys quantitat. Per suposat les expansions inoxidables, obrir amb galvanitzat es un error.




Material utilitzat :

Camalot fins al 3