dilluns, 24 de febrer del 2014

Fanal Nocturn al Cap de Ras



Via mes que popular i trobarem tota la informació que vulguem a la xarxa.
Al ser una via referenciada al llibre de les cent millors escalades de Catalunya, té la part positiva de que la resta de vies no seran sobades i aquesta  al últim llarg patina per aixecar-se del terra.
Nosaltres hem patit un parell de confusions, un al segon llarg amb la Burundanga i l’altre al sisè llarg que  veient el bolts de la Burundanga i marxant mes a la dreta ens hem ficat a la Alba Artigas o poder les dues “A” volien dir : Atenció Ambarque !!!!!!!!!!!

La via es bona, del tot recomanable i força equipada.

Super motivació

bò 1er llarg


Ostiesssssss!!!!!

Bonic i sorprenent 5è llarg

7è llarg

Fí de festa.

Material utilitzat :

Camalot : 00-0-0.5-0.75
Alien : verd, groc, gris, vermell
Alguna baga

dilluns, 17 de febrer del 2014

Via del Diedre a la roca del Xebret





El diedre no es res mes que això, un diedre que resta colgat en mig d’un pany de paret poc desitjat pels qui cerquen vies “canyeres”, però si el que cerquem es fer un llarg que canta com una “almeja”, passejar per aquest pany tant poc popular i fer un nou cim amb unes vistes prou conegudes i amb una nova perspectiva, es una opció recomanable.
De fet ens hem equipat a peu del diedre, la primera tirada que es una aresta arrampada i trobarem un burí amb cadena i un espit. A la primera reunió de la Ressenya surt cap a la l’esquerra una corda que ens porta a la placa del segon llarg que fa reunió al mateix peu del diedre, però si seguim caminat recte amunt i l’anem a cercar cap a l’esquerra ens quedem uns deu metres per sota d’ell.


D’aquí pujem recte amunt a cercar la segona reunió i entrar al diedre, maco, elegant i molt assegurat,al final trobarem uns burins que ens porten  a la tercera reunió que ens la passem de llarg per arribar a la quarta, una llarg d’uns cinquanta metres, totalment equipats i molt xulo.
El darrer llarg es prou divertit, amb uns “amics” grans es protegeix molt bé i un parell de pitons ens deixen al cim.


Material utilitzat :
9 cintes+reunions

1 friend del 4 i 4.5

dimarts, 4 de febrer del 2014

Destroyer a la Pala dels Pelats


La meva primera impressió d’aquesta raconada, era de no tornar-hi mai mes, però amb el pas de les vies la cosa agafa un altre caire i ja no hem desagrada tant.
La via en conjunt es bona, gens comercial i amb la roca típica del Mont-Roig, de boníssima a trencada.
El primer llarg s’ha de trobar cap on miraràs al pas tonto. ( dreta o esquerra ? )
Els III i IV grau del segon llarg son d’agafar-se’ls amb poca conya.
El tercer llarg es magnífic, els segon pitó a sortit sol i ara està al sarró. La Sabinilla de la tercera reunió es pot reforçar.
El quart llarg m’ha semblat de llogar-hi cadires, III grau amb trams lleugerament desplomats.
Deixant a part aquests apunts purament anecdòtics del grau, es una bona via on toca escalar, si es porten pitons segueixes escalant un xic mes segur.

Material utilitzat :
12 cintes + reunions
Aliens del Blau al Taronja
Camalot : joc sencer de C3 i C4 del 0.4 al 3
2 tascons mitjans

Bagues savineras


1er llarg


2on llarg


3er llarg