dimarts, 30 d’agost del 2011

Santacana a l'Agulla de la Creu.

Dimarts 30 d’Agost de 2001.


Santacana a l’Agulla de la Creu.



Poca informació he trobat d’aquesta via, per lo tant hem decidit atansar-nos.

1ª tirada. Vsup. 50m.

Es tot un encastament inacabable d’aquells que puges encastat, fent xemeneia i diedre. Tenint que barallar-se amb quatre arbres.

Anirem trobant burins rovellats, la fissura es prou ample i solament posarem Friends del 4 i 4.5 ( el del nº 5 si l’agüés portat hauria fet servei), quasi a dalt de tot a la placa posarem un Alien Taronja i Camalot del 3.

La roca de l’esquerra es excel•lent, entrarem a la reunió que es tot un festival de ferreteria i es troba a la cara oposada per on pugem.





















2ª tirada . IVsup/V. 15m.

Pugem amb tendència a la dreta per agafar una escarpeta falcada, d’aquí trobarem dos burins i la roca canvia completament per entrar en un mon que s’engruna. Amb una Alien Groc i Camalot del 1, entrarem al cim podrit.

Aquest solament te un burí a sobre un còdol que surt de la sorra i dues sabines petitonetes i seques, tot això amanit amb una dosis de bagues i filferros de l’època del Santacana.


Caducat,caducat.
Sort del mugró cimer, que amb 12m de la meva corda, podem fer un gran merlet i fotre al camp cap a baix amb dos ràpels.

En el fons el Jose veu amb bons ulls, que el merlet el fem amb la meva corda, ja que així es l’excusa per renovar material. ( les corde velles aguanten, oi?. )

La via es prou maca i el cim sempre m’havia cridat l’atenció.

A tindre molta cura amb les pedres al arribar al cim, cauen directament al camí de la Santa Cova i el transit de turistes es intens, com mes al vespre, millor.

Si a Catalunya som 6 milions, al cim hi ha 7 milions de còdols esperant a caure.

Apa, salut i grimpades romàntiques.

dilluns, 29 d’agost del 2011

Mas - Brullet al Serrat del Moro

Dilluns 29 d’Agost de 2001.


Mas –Brullet al Serrat del Moro.

( L7+L8 )

Avui quedo amb en Pepe , el Juan i la Carmen.

Jo tenia un pla “A”, d’aquells que no fan gaire gracia i optem pel pla “B”, ja que el Juan i la Carmen estan de pas i que res millor que fer aquesta encantadora via i s’emportin un bon record.

No gaire cosa per explicar, amb les explicacions i ressenyes dels amics Escalatroncs, en tindrem prou. ( son de confiança. )

La via es pot fer amb set tirades ( L1, L2, L3+L4, L5+L6, L7+L8, L9, L10).

La roca comença a estar un xic polida i les expansions de l’ultima tirada els hi faria falta una ma de pintura, però igualment sempre gaudeixes d’aquesta encisadora via.

L9
L9