dilluns, 20 de desembre del 2010

24 hores d'Atletisme

18 i 19 Desembre de 2010.




24 hores d’Atletisme.

Curiosa prova que mi apunto inconscientment.

Es tracta de córrer 24hores seguides a les pistes de Can Dragó, cada volta son de 400 metres i escaig.

No som gaires, però tots amb les mateixes ganes, explicacions de com funcionarà la prova i demes.

Iniciem la prova i “pam”, tots a córrer, encara no he fet la primera volta i el primer que penso es : “ que fas aquí, si això dura fins demà”.

Sort que foragitem mals pensaments i continuem corrent com un Hàmster dins de la seva rodeta. Corre que correràs i la mirada perduda, sort que simultàniament es fan varies proves i t’entretens mirant el fan tenint cura de no ensopegar.

Passen les hores i les voltes, i entre paradetes a pixar, avituallaments i un entrepà de botifarra, arriba la foscor.

El tute es nota de fa hores, començo a pensar que a l’endemà tinc que assistir a la funció dels Pastorets del Poble i que Dilluns a les 08:00 en punt a l’obra, Uf!!!!!!!

Cap a la una de la matinada apareix la Maite amb una manteta per no pasar fred ella, i veurem com segueix-ho fent l’Hàmster.

.- deixem la manta que m’estiro una estoneta-. , una estoneta!!!!!! Entre 6 i 7 hores de dormir,m’aixeco amb el teixit marcat a la cara i s’antornem-hi.

Ja al final, per controlar els últim metres, et posen un voluntari ( el meu fill), que enganxa una enganxina al terra al fer les 24 hores, sort que s’ajup ell.

Al final hem surten 253 voltes i 113.06 Km.

El proper any, si que mi apuntaré inconscientment per fer conscientment les 24 hores.

diumenge, 12 de desembre del 2010

L'Aleta a L'Anxaneta de l'Aresta Ribes

12 Desembre de 2010.















Avui he quedat amb en Gabriel ,que no ens coneixem,( “contacto con tacto via Internet, que fuerte!!!!!!!), a la Vinya Nova, volem fer L’Anxaneta als Pollegons.

La primera tirada es un xic pilosa i a la que surto del tros difícil, tinc els braços mes durs “ que la picha de un novio en la noche de bodas”, parat a un llavi que et permet descansar, miro cap amunt i la tirada continua, es veu molt guapo, però desvio la mirada a l’esquerra i aquí veig la llum, la segona R de l’Aresta Ribes la tinc a 10m. solament haig de flanquejar i tirar-me dins de la canal, di i fet no m’ho penso dos cops i ja soc a l’Aresta, l’hi acabo de fer l’aleta a l’Anxaneta.

En Gabi fent l'Aleta a l'Anxaneta

El Gabi continua per l’Aresta fins a la 3R, empalmem el L4+L5 i muntem la reunió a L’anxaneta que esta a escassos 2 m. de la R de L’Aresta.

El Gabi enceta el L6 i al arribar als tres pitons, que tirar amunt, no veu un pitó i decideix tirar per dos parabolts de l’Anxaneta que estan a menys de 2m. a la dreta, permetent-li agafar el parabolt de l’Aresta i entrar a la R com un miura. ( a la ressenya de l Luichy no marca un pitó que hi ha a la dreta de l’últim parabolt del llarg, quedant una entrada a la R amb un flanqueig a l’esquerra que millor es continuar i saltar-se aquesta reunió).
En Gabi a l'ultim parabolt de la 6a tirada de l'Aresta,
 es poden veure els dos parabolts de l'Anxaneta massa aprop.

Ara ja som a la super repisa amb una de les millors tirades de l’Aresta i la “Peladilla”.

Que fem?, va, per la “peladilla”.

Es va fent mes o menys i la falta de pila no em deixen veure un forat entre el 3er i 4at parabolt, arribo al 5è i cap avall, repòs i entrepà de Pernil i amb un “yo-yo” solventem el llarg sense gaires mes problemes.
La "Peladilla"

Continuem amb un llarg fins a R11 i un altre fins al cim.

Camina que caminaràs fins a trobar la baixada del torrent del Pont.

PD.

Personalment crec que la via de L’Anxaneta te tirades que sobren, massa enganxades a L’Aresta i li treuen espai, sobretot els dos últims parabolts de la 3a tirada de L’Anxaneta, jo els trauria.

Igualment el reequipament s’inventen tirades que no existien.

Però que estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra, jo també tinc una trepitjada flagrant, que algun dia poder corregeix-ho.

dimecres, 8 de desembre del 2010

Volta a Agulles

8 Desembre de 2010.








Aprofitant el dia festiu, fem amb família una volta per Agulles.


L’altre dia fen la volta a Montserrat, vaig passar pel “ Megalit de la Diablera” i amb l’excusa de veure’l , aprofitem per fer una matinal.


"El Megalit"

De Coll de Guirló baixant pel torrent de la Diablera , a ma dreta, trobem l’agulla foradada de la Cova Tapada.

Registre del cim.


Divertida agulla per fer cim sense gaires complicacions si la pugem pel darrera.









Continuem cap a Pallers i el Refugi, paradeta de rigor i la fem petar amb en Harri i continuem cap la Canal Ample i enfilem el camí cap a la Torta que ens portarà de nou al Coll de les Portelles.


La familia amb "el Ninet"